World infancia
Image default
Gifts

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webshop waar u gebakjes kunt bestellen die geleverd worden door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl taartjes ontwikkeld die precies in de afmetingen van een brievenbus doosje passen. Het verzenden van een taartje per post heeft als groot voordeel voor de ontvanger dat diegene niet thuis hoeft te blijven om het brievenbus taartje aan te nemen van de bezorger. Dit maakt het makkelijk en daardoor nog leuker om te ontvangen. 

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende formaten en smaken taartjes per post waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u een keuze maken uit Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket en Walnoot Sinaasappel Banket. Kunt u niet kiezen uit dit heerlijke assortiment, niet getreurd! U kunt ook verschillende smaken combineren in een groter formaat Combinatie Banket. Zo heeft de ontvanger een heerlijke proeverij aan taartjes per post. 

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een zeer prettige en unieke ervaring. Als eerste maakt de ontvanger het doosje open en vindt daarin een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van de verzender. Hierna kan de ontvanger heerlijk samen of alleen genieten van het brievenbus cadeau. 

Het versturen van een brievenbus cadeau is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop, u maakt een keuze uit het assortiment, u voegt eventueel een persoonlijk boodschap toe en als laatste rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Het versturen van een brievenbus cadeau is geschikt voor verschillende gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag of een Verjaardags Cadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen 

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt en zakelijke bestellingen. Vanaf 10 stuks te bestellen tot een aantal wat bij uw organisatie past voor bijvoorbeeld collega’s, personeel of zakelijke relaties. 

U kunt nu ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl via de mail of telefoon voor meer informatie of om de opties te bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

 

https://www.brievenbusbanket.nl/