World infancia
Image default
Offers

Duitse degelijkheid met Haix werkschoenen

Niets zo veilig als Haix schoenen

Zoek je de beste en voordeligste Haix schoenen in de Benelux? Bestel dan bij Nijhof Safety! De werkschoenen specialist uit Hengelo (Ov) met jarenlange ervaring in veiligheidsschoenen en specifiek Haix schoenen. Wij zijn officieel dealer van verkooppunt van het Duitse merk Haix. Als professionele dealer voeren wij de nieuwste collecties op in onze webshop en kun je bij ons terecht voor maatwerk, extra grote maten en altijd de nieuwste modellen voor de meest gangbare branches.

Een passende schoen voor elke professional

Haix staat al aan het roer sinds 1948 met de fabricage van speciale werkschoenen voor professionals. Denk aan:

Werkschoenen geschikt voor dagelijkse inzet

Als specialist op het gebied van brandweerschoenen, politieschoenen en beveiligingsschoenen vormen Haix schoenen de basis voor de meeste professionals. Het is ook niet voor niets dat de bij Nederlandse politie en beveiliging en brandweerkazernes vaak Haix schoenen worden voorgedragen als voorkeursmerk.

De schoenen en werklaarzen van Haix zijn ook helemaal afgestemd aan de specifieke wensen van deze professionals. Ze zijn licht van gewicht, zeer duurzaam en bieden een goede comfort zodat je er ook uren op kan lopen. Bovendien hebben vele een speciale orthopedische zool (als orthopedische werkschoenen) zodat gewrichten de juiste ondersteuning krijgen. Bekende Haix modellen en laag model werkschoenen zijn de Office Leder en de Airpower C1. Ze worden veelal gebruikt op kantoor en passen netjes onder een pantalon. Voor het stevige werk is het hogere model, de Airpower P6 een veel gekozen optie.

Altijd GRATIS verzending HAIX schoenen

Alle Haix schoenen in onze webshop worden gratis verzonden bij besteding van €99,95 in onze webshop. Aangezien de meeste Haix schoenen dit bedrag overtreffen, kun je er gerust van uitgaan dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Wist je dat elke Haix werkschoen is voorzien van neus- en zoolbescherming? Kies de juiste schoen dat voldoet aan jouw wensen en selecteer jouw veiligheidsniveau (S1, S2 en S3).

Atlas werkschoenen – een voordelige keus

Voor degene die goede werkschoenen zoeken in een lagere prijsklasse verkopen we bij Nijhof Safety ook de werkschoenen van Atlas. Dit merk, ook afkomstig uit Duitsland, is een gerenommeerde speler dat grote aantallen veiligheidsschoenen produceert van prima kwaliteit tegen scherpe prijzen. Het als de schoenen van Haix worden ze geproduceerd met grote aandacht voor comfort met gebruik van de beste materialen.

Office veiligheidsschoenen van Atlas voor op kantoor

Atlas biedt ook office werkschoenen voor kantoor medewerkers. Deze schoenen hebben de uitstraling van nette schoenen, maar zijn voorzien van stalen neusbescherming en anti-slip zool met S3 normering. Je zou het in 1e instantie niet zeggen, maar het zijn dus zeer veilige schoenen.

Waarom werkschoenen bestellen bij Nijhof Safety

Nijhof Safety profiteren onze klanten van hoge service, persoonlijk advies en uitstekende leveringsvoorwaarden. Vele schoenen kunnen wij direct uit voorraad leveren en anders soms zelfs rechtstreeks vanuit onze leveranciers. Is de schoen niet naar wens dan kun je altijd de schoen retourneren of ruilen voor en andere schoen.

https://www.nijhofsafety.nl/