Van Geenen BV is een bedrijf gespecialiseerd in slijpen, polijsten en high tech cleaning. We zijn een ambachtelijk familiebedrijf van drie generaties dat in 1977 opgericht werd. Doorheen de jaren is het bedrijf heel sterk uitgebreid met ondertussen veel verschillende specialisaties. Wij staan garant voor een proces van hoge kwaliteit doordat we continu ons bedrijf optimaliseren.
Door gebruik van het zeer uitgebreid machinepark kan Van Geenen BV op alle mogelijke manieren en formaten machinaal polijsten en slijpen.
Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in traditioneel handmatig slijpen en polijsten. We hebben hier al meer dan 40 jaar kennis en ervaring over. Als u een bepaalde oppervlakte finish zoekt kan u opteren voor slijpen en polijsten op Ruwheidswaarde (Ra-waarde).
Heeft u een probleem met de oppervlakteruwheid van een bepaald product? Bent u op zoek naar een manier om de oppervlakteruwheid ergens van te veranderen? Ook hier kan Van Geenen BV u hierbij helpen. Om u de oppervlaktefinish te geven die u wenst kan er geslepen en gepolijst worden op basis van Ruwheidswaarde (Ra-waarde)om zo de oppervlakteruwheid die u wenst te verkrijgen. Aan deze service worden er bij Van Geenen BV zeer hoge eisen gesteld en kan u on dus ten volle vertrouwen. Het slijpen en polijsten op deze basis wordt vaak toegepast in de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie en de machine bouw. In al deze sectoren zijn de hygiëne eisen van zeer groot belang. Om deze eisen tegemoet te komen is het van belang dat er een lage oppervlakteruwheid is. Door een lage oppervlakteruwheid kunnen producten moeilijk hechten of hechten micro-organismes slecht en is het materiaal goed te reinigen. De vaklui waarover wij beschikken kunnen voor u elke oppervlakteruwheid bereiken die u ook maar wenst. U bent daarin volledig vrij in uw keuze van materiaalsoort, afmeting, vorm en dikte.
Om te zorgen dat de oppervlakteruwheid die u wenst zeker nagestreefd wordt voeren wij altijd metingen uit. U ontvangt dan ook altijd een meetrapport met de oppervlakteruwheid. Elk project is verschillend en heeft nood aan maatwerk. Om te verzekeren dat de juiste ruwheid bereikt word, is het van belang om de juiste bewerkingen en stappenplan te voorzien. Voor een optimaal resultaat is deze route van belang groot belang bij elk product.
Via ons contactformulier kan u ons bereiken voor specifieke vragen of toelichtingen bij uw toekomstig project te verwezenlijken. Op deze manier kunnen wij samen met u het resultaat bekomen dat u wenst.

http://vangeenen.nl/rvs-afdeling/