Heb jij recent te horen gekregen dat je op zoek moet gaan naar een nieuwe baan en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken in de regio Utrecht? Dan zijn er speciale outplacementtrajecten die jou hierbij helpen. Te horen krijgen dat je contract beëindigt of niet verlengd wordt is vaak een vervelende ervaring. Met Outplacement Utrecht via Carrièrepoort heb je zo snel mogelijk duidelijk wat je wil en waar je terecht kan.

Allereerst is het belangrijk om te weten wat Outplacement Utrecht precies is. Met Outplacement Utrecht bedoelen we een Outplacementtraject welke speciaal in en voor de regio Utrecht is. Carrièrepoort heeft meerdere coaches werken in Utrecht en boort haar zakelijke netwerk in Utrecht aan. Ook werken er meedere speciale jobhunters in Utrecht, Zie hebben eveneens een groot eigen zakelijk netwerk en zullen lettelrijk met cv’s bij bedrijven binnen stappen om eventuele toekomstige werknemers aan te bevelen.

Je krijgt een outplacementcoach in de regio Utrecht toegewezen waar je een klik mee hebt en welke ook bij jou past, waarbij jij dus echt stappen in je carrière kunt zetten. Na een vrijblijvend gesprek met de coach wordt alles jouw uitgelegd en krijg je een outplacement offerte op maat. Deze offerte is op maat omdat de outplacementtrajecten modulair zijn opgebouwd. Waar het ene individu behoefte heeft om eerst alles te verwerken wil de ander het liefst meteen zo praktisch mogelijk op zoek naar de volgende baan. Door de modulaire opbouw kies je zelf wat je echt nodig hebt en betaal je niet voor services die je toch niet nodig hebt. Uiteraard adviseert de outplacementcoach jou hierbij.

Outplacementbureau Utrecht

Carrièrepoort is een landelijk werkend outplacementbureau en heeft een vestiging in Utrecht. Ben je op zoek naar outplacement Utrecht? Bel ons dan via 010 – 785 71 78 (Hoofdkantoor) of stuur een mailtje naar info@carrierepoort. In Utrecht kun je ons vinden pal in het centrum aan de Nieuwegracht 29.

http://www.carrierepoort.nl