World infancia
Health

Passende zorgverzekering kiezen

Weet jij al welke zorgverzekering je voor volgend jaar af wilt sluiten? Misschien kun je gewoon bij je huidige zorgverzekeraar blijven. Het komt echter regelmatig voor dat er veranderingen worden doorgevoerd. Dit kan ervoor zorgen dat je zorgverzekering niet meer goed aansluit op jouw zorgbehoeften. Het is dan verstandig om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Bij ZorgDirect zit je wat dit betreft altijd goed, want wij bieden de mogelijkheid om een zorgverzekering op maat af te sluiten. Door onze ruime keuze in aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen kun je jouw verzekering precies afstemmen op je wensen.

Losse tandartsverzekeringen

Bij ZorgDirect kun je kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen om af te sluiten naast je basisverzekering. Hiermee worden echter geen tandartskosten vergoed. Als je regelmatig een bezoek brengt aan je tandarts, dan doe je er verstandig aan om apart een tandartsverzekering af te sluiten. Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen. Deze bieden elk een bepaalde dekking van de tandartskosten per jaar. Of je nu veel of weinig naar de tandarts gaat, er is zeker een tandartsverzekering die bij je past. Daarbij heb je de mogelijkheid om op elk gewenst moment je verzekering te verhogen.

ZorgDirect restitutiepolis 2019

Aan het begin van dit jaar is de basisverzekering van ZorgDirect omgezet van een naturapolis in een restitutiepolis. Hiervoor hebben we gekozen, omdat we het belangrijk vinden dat jij helemaal zelf kunt kiezen waar en door wie je behandeld wilt worden. Een restitutiepolis biedt deze mogelijkheid. Je zit met deze polis niet vast aan de zorgverleners waarmee ZorgDirect een contract heeft en kunt altijd rekenen op een vergoeding van de kosten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de zorgverlener erkend is en aan bepaalde eisen voldoet. Wil je profiteren van een restitutiepolis 2019, dan helpt ZorgDirect je graag met overstappen!

https://www.zorgdirect.nl/