World infancia
Business

Waarom Eindhoven de perfecte plaats is voor uw event of congres.

Eindhoven is dankzij haar innovatieve karakter een inspiratie voor velen én de ideale stad voor uw event of congres. Zo biedt Eindhoven niet alleen een divers aanbod aan congres- en eventlocaties, dankzij haar ligging vlakbij Eindhoven Airport én de snelwegen heeft zij ook een uitstekende bereikbaarheid. Zelfs voor internationale gelegenheden is dit een ideale locatie, want binnen 15 minuten vanaf het vliegveld arriveert u op locatie. 040 Congress & Events; de ideale congreslocatie in Eindhoven

Prijswinnend congrescentrum

040 Congress & Events behoort tot de top van de Nederlandse vergader- en congreslocaties. Dit blijkt uit de 5 vergaderhamers en de nominatie ‘Gouden Keurmerk Duurzame Ondernemer’. Dankzij de 22 multifunctionele zalen is er voor elke gelegenheid een geschikte locatie, van een vergadering met 6 personen tot een groot event met 2500 gasten. Dankzij de multifunctionaliteit van de zalen kunnen zij namelijk op diverse manieren worden opgebouwd, zodat de indeling passend is voor de gelegenheid. Daarnaast beschikken alle zalen over de modernste voorzieningen én profiteert u van diverse gratis faciliteiten. Zo bevindt zich gratis wifi in het gehele gebouw en kunnen uw gasten gratis parkeren. Er zijn tevens 6 opladers voor elektrische auto’s. 

Organiseert u een meerdaags congres of event? Bekijk dan de overnachtingsmogelijkheden bij Hotel Eindhoven, dat zich in hetzelfde pand bevindt. Wilt u de organisatie van uw event uitbesteden? Vanaf de eerste kop koffie tot het ontbijt de volgende ochtend kan geregeld worden. Zo heeft u hier geen omkijken naar op de dag zelf!

Meer informatie?

Organiseert u binnenkort een event of congres of wilt u weten wat 040 Congress & Events voor u kan betekenen? Voor meer informatie bezoekt u www.hoteleindhoven.nl of neemt u telefonisch contact op met +040 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/