World infancia
Home and Garden

Bouwen met de funderingen van WSF

Begin je bouwproject bij Weenk Schroeffundering

Voor particulieren en zakelijke ondernemers die een bouwproject op de planning hebben is Weenk Schroeffundering de juiste partner voor alle fundatievraagstukken. Weenk Schroeffundering timmert al meer dan 10 jaar aan de weg als dé specialist op het gebied van fundatieoplossingen door middel van schroeffundering. De laatste tijd is de vraag gegroeid mede door de verbeterde kwaliteit, langere levensduur en de PFAS bouw maatregelen, waardoor er minder stikstof uitgestoot mag worden bij bouwprojecten.

Hoe werkt de levering van schroeffundering

Het is één van onze sterke punten, namelijk het aanbieden van 5 verschillende funderingen van 5 leveranciers waaronder wij zelf (Merk WSF). Begonnen voor de particuliere markt, inmiddels ook geschikt voor de zakelijke markt. Al onze producten zijn uitvoerig door getest, duurzaam en herbruikbaar. Bestellingen online worden dezelfde werkdag opgepakt en zijn de volgende werkdag thuis. De funderingen van WSF zijn geschikt voor o.a.

Regelmatig scherpe aanbiedingen

Weenk Schroeffunderingen heeft zo nu en dan leuke aanbiedingen voor particuliere en zakelijke projecten. De schroeffunderingen in onze webshop zijn slechts een fractie van ons totale aanbod. Staat het door gewenste product niet in de shop, neem dan contact met ons op. Wij helpen graag! Ook voor alleen advies voor je project staat onze klantenservice klaar. Bel ons op 0548-745034.

Wij bieden verzending in Nederland en België

Wij verzenden onze producten zowel naar Nederland als België. Hierbij worden de verzendkosten berekend op basis van het gewicht.De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van je bestelde producten en het verzendadres. Onze gewichtsklassen zijn;

  • tot 30kg
  • 30-60kg
  • tot 90kg
  • >90kg palletzending

Kies uit 5 topmerken bij WSF

Schroeffundering is voor ons het startpunt geweest voor continu innovatie. Het team van WSF heeft jarenlange ervaring in de markt voor funderingen en daardoor kunnen wij producten aanbieden wij waar 100% achterstaan. We kijken altijd per project wat de beste keuze is in prijs en kwaliteit. Voor particulieren hebben we daarom ons eigen merk in de markt gezet om tegen scherpe tarieven hoogwaardige funderingen kunnen aanleggen. Klanten hebben bij ons de keuze uit 5 merken funderingen.

  • Kunststof fundering van Hapax Rock (100% ecologisch)
  • Fundering van het Duitse merk Krinner – bedenker van de schroeffundering
  • Maatwerk funderingen van VDL voor grote bouwprojecten
  • Terratechs 100% RVS funderingen
  • WSF schroeffundering (ons eigen merk)

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bouwproject? Laat je deskundig informeren en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Voor kleine projecten kan ons montage team al zelfs binnen 4 weken langskomen voor een project.

https://schroeffundering.nl