Wanneer je pas getrouwd bent, dan wil je dat vast vieren met een mooie reis. Een paar ideale bestemmingen daarvoor zijn Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland. Beide landen blinken uit in een enorme variatie. Je vindt er bijzondere natuur, prachtige landschappen en boeiende steden. Wanneer je zo’n verre reis maakt, dan is het extra waardevol als je ook de cultuur leert kennen. De exclusieve reizen van All Over Tours maken dat mogelijk. Bovendien kun je met deze kleinschalige organisatie ook je droomreis realiseren. All Over Tours maakt namelijk ook reizen op maat.

Romantisch Zuid-Afrika

Als je van plan bent om een huwelijksreis naar Zuid-Afrika te maken, dan beleef je vast allerlei prachtige ervaringen. Zo kun je natuurlijk de machtige fauna van Afrika ontmoeten tijdens een safari. Nijlpaarden, leeuwen, olifanten en nog veel meer wilde dieren zijn in diverse wildparken in het echt te spotten. Ook kun je heel romantisch met de trein door het Zuid-Afrikaanse landschap reizen. Verder vind je in Zuid-Afrika een aantal leuke steden zoals Kaapstad. Hier is behalve veel gezelligheid ook de beroemde Tafelberg en zijn er prachtige stranden. Ben je altijd gefascineerd geweest door Nelson Mandela? Maak dan zeker de boottocht naar Robbeneiland waar hij langdurig heeft gevangen gezeten.

Nieuw Zeeland, onvergetelijk mooi

Ook een huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland belooft een aantal prachtige bezienswaardigheden. Hierbij gaat het vooral om natuur en indrukwekkende landschappen. Geniet bijvoorbeeld van een fascinerende lichtspel en spectaculaire uitzichten tijdens een verblijf bij Lake Tekapo. Of spot de reuzen van de zee tijdens een bootexcursie bij Kaikoura. Deze stad wordt ook wel de walvissenhoofdstad van Nieuw-Zeeland genoemd: je hebt hier namelijk grote kans om ze te zien. Hou je wel van een ruige natuur? Ga dan naar de Fox en Franz Josef gletsjers. Deze monden uit in een regenwoud, wat voor een boeiend contrast zorgt.

Kijk snel bij onze voorbeeldreizen voor nog meer inspirerende ideeën voor een onvergetelijke huwelijksreis!

https://www.allovertours.nl/